Juul & Partners ApS
Grønnevej 12
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf. +45 3536 6000
Fax +45 3536 6068
info@juul-svane.com
 
Forside
Idé
Konceptet
Finansiering
Leasing
Billeder og præsentation
Modeller og kundetilpasning
Artikler
Certifikater & VA-Godkendelse
Kontakt
 
En ny måde at få rent drikkevand på…

Ny opfindelse lanceres i Frederikshavn kommune.

I gamle dage var det helt normalt at en hver lille by havde et gadekær med rindende vand hvor byens folk kunne slukke tørsten. I dag køber vi dyrt ”kildevand” på flaske fra tankstationerne og supermarkederne.

Juul & Svane har udviklet en drikkedunksautomat hvorfra man, ved mønt-indkast, kan trække en drikkedunk og fylde op med RENT VAND FRA HANEN direkte fra automaten. Denne drikkedunksautomat bliver det nye og moderne svar på de gamle rindende haner i byerne. Drikkedunken er den som de fleste vandværker i Danmark og Tyskland har delt ud i flere år til skolebørnene. Både drikkedunken og automaten er godkendt i hele EU og CE mærket og automaten har som ønsket af DANVA’s nedsatte arbejsgruppe, rustfri stålrør og ingen tank, hele vejen fra vandudtag til vandfremføring. Vandmundingen er skjult således at det slet ikke er muligt at røre ”vandhanen”.

Drikkedunksautomaten er også et svar på den stigende miljøbevidsthed der er omkring vand samt det faktum at flaske-vand eller købe-vand som vi kender det i dag på engangs- eller retur-flasker er ved at blive forbudt i mange storbyer i både England, Tyskland, Sverige og USA. Således vil man ikke længere finde sig i at der bliver solgt et produkt på flaske som i bedste fald er ligeså godt som det der kommer ud af hanen og som er en kæmpe miljøbelastning pga at vandet skal transporteres, hældes på flaske og emballagen skal bortskaffes.

Fra de forskellige opstillede automater kan man til enhver tid fylde sin drikkedunk gratis.

Juul & Svane har således allerede nu solgt de første 5 drikkedunksautomater som bliver opstillet i Frederikshavn Forsynings område i Frederikshavn kommune. Frederikshavns Forsyning vil således i forbindelse med ”Vandets Dag” være forgangsmænd på området og opstiller automater på 2 store sportscentrer, på 2 skoler, samt på et offentligt sted i kommunen som et demonstrationsprojekt.

Juul & Svane påtænker at tilbyde store virksomheder, vandværker og energiselskaber, hoteller og konference centre, skoler og sportshaller den nye automat som et alternativ til allerede opstillede cola automater samt kildevandsautomater af forskellig art.


Det sker i Frederikshavn

Torsdag den 27. marts sætter vi den første automat op i Frederikshavn. Det gør vi på en skole med over 400 elever. Denne første automat skal testes af de mange børn, inden vi sætter de 4 næste op.

Tanken er ikke at tjene penge på flaskerne, men at få budskabet om vores gode drikkevand ud til børnene. Derfor tager vi på skolerne også kun 10 kr. for en drikkedunk.
Når lille Peter har slidt sin gamle drikkedunk op, kan mor give ham en 10´er med i skole, så han kan trække en ny. I automaten hvor han trækker dunken, kan han så fylde rent koldt vand på direkte fra den indbyggede køler. Og det kan han så gøre igen og igen ganske gratis…….

I Frederikshavn Forsyning vil vi gerne være med til at udbrede kendskabet til vores gode drikkevand. Det er sundt at drikke vand – det budskab har de fleste fanget. Men at købe vand i dyre domme er dumt, når du kan tappe det ganske billigt direkte fra hanen. Det budskab vil vi gerne have ud til bl.a. skolebørn og idrætsudøvere.

Desuden er vi i Frederikshavn både Klimakommune og Energiby, og det er derfor naturligt for os, at arbejde for at nedsætte CO2 belastningen. Ved at tappe vand fra hanen i stedet for at købe vand der er tappet på plastflasker og transporteret lange strækninger på landevejen, er vi med til at nedsætte CO2 belastningen.